BODY SPA Kosteuttava ja nuorentava vartalovoide

Syväkosteuttava, ikääntymisen merkkejä estävä vartalovoide, joka sisältää glykolihappoa, retinolia ja antioksidantteja. Voide pysäyttää ihon ikääntymisen ja nuorentaa jo ikääntynyttä ihoa tehden siitä pehmeän ja kauniin. Se soveltuu myös herkemmälle iholle ja kosteuttaa myös karheimpia alueita, kuten kyynärpäitä ja polvia.

Glykolihappopitoisuuden vuoksi älä käytä juuri ajellulle iholle.

Tuotetunnus (SKU): BS201 Osastot: ,

Käytä voidetta aamulla ja illalla. Anna imeytyä muutaman minuutin rauhassa levittämisen jälkeen. Älä käytä juuri ajeltulle tai vahatulle iholle.

Aqua, Glycolic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Sorbitan Stearate, Linoleic Acid, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Lecithin, Allantoin, Disodium Edta, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Retinyl Palmitate, Linolenic Acid, Biotin, Tocopherol, Butylene Glycol

*Tuotteen koostumuksessa saattaa olla joitain muutoksia. Tarkka koostumus tuotteen pakkauksessa.

Tuotteen koko 170 g.